Barion Pixel
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
39.760 Ft
Menny.:db

Prémium bivalyhús, 14x600g, Meatlove

Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Központi raktár: Raktáron
Várható szállítás: 2024. október 24.
Szállítási díj akár (szállítási módtól függ): Ingyenes - Részletek

Gluténmentes, alacsony hőmérsékleten, gőzölési eljárással készülő húsrolád antibiotikummentes húsokból. Egy féle állati fehérjét tartalmaz, szobahőmérsékleten tárolható, nyaralásokhoz is ideális. Csak hús, semmi más!

Kiszerelés: 14x600 g

Gyártó: MEATLOVE
Kiszerelés
600g
39.760 Ft
Menny.:db
Bevásárlólistára teszem
Gyors és ingyenes szállítás akár másnapra
Kutyadietetikus által válogatott termékkínálat
Személyes átvétel 3 saját üzletünkben
5 csillagos ügyfélszolgálat

Leírás és Paraméterek

Gluténmentes, alacsony hőmérsékleten gőzölt húsrolád a Meatlove-tól, ami nyaralások alatt is nagy segítség. Könnyen emészthető, szobahőmérsékleten is tárolható, kiváló német minőség.

Egyféle állati proteinből készül, így nyugodtan adhatod allergiás kutyádnak is. 

A kíméletes eljárásnak köszönhetően megőrzi az összetevők eredeti tápértékét, hozzáadott vitaminokat , tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz.

Adható akkor, ha főzni szeretnél a kedvencednek, és kiegészíted körettel, illetve hipoallergén tápként.

Nem tartalmaz csontport, vagy tojáshéjport!

Etetési útmutató:

5 kg-ig: 150-200 g

10 kg-ig: 300-400 g

20 kg-ig: 600-800 g

30 kg-ig: 900- 1200 g

A tényleges mennyiség ettől eltérhet a kutya aktivitásától és életkorától függően.

Összetevők100% bivaly hús szívvel, májjal és tüdővel

Analitikai összetevők: 11,5%, nyerszsír: 5,8%, nyershamu: 1,6%, nyersrost: 0,3%, nedvesség: 79,8%

Csirkementes Mutasd
Felnőtt kutyáknak ajánlott Mutasd
Idős kutyáknak ajánlott Mutasd
Közepes testű fajtáknak Mutasd
Nagy testű fajtáknak Mutasd
Zöldséggel vagy zöldségnélkül Zöldség nélkül
Kis testű fajtáknak Mutasd

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére